Privacy Management Collectief - diapos-logo

Privacy Management Collectief: uw expert op het gebied van privacy én tooling

“Kan software onze organisatie helpen om (meer) compliant te worden aan privacy wet- en regelgeving?” Het korte antwoord is ‘ja’. Het lange antwoord ligt meer genuanceerd. Want alleen het afnemen van een licentie voor privacymanagement tooling maakt uw organisatie niet compliant – de software moet ook op de juiste manier ingericht worden. En daar zit de crux.

Omdat het veel tijd en moeite kost om privacymanagement tooling goed in te richten – tijd en moeite die ook besteed kan worden aan de core business – kiezen veel organisaties dan maar níet voor software. Zonde, want software zorgt voor het efficiënt managen van verwerkersovereenkomsten, het gemakkelijk registreren van datalekken, het snel uitvoeren en vastleggen van Data Protection Impact Assessments (DPIA’s) en méér.

Het Privacy Management Collectief wil niet dat privacymanagement tooling een luxe is waar alleen grote multinationals met meerkoppige privacyteams de vruchten van kunnen plukken. Élke organisatie die persoonsgegevens verwerkt moet volgens ons van de juiste software kunnen profiteren. Onze experts op het gebied van privacy én tooling adviseren u over en implementeren eventueel voor u de privacymanagement software van DPOrganizer. Ook met Zero Trust Data Protection van Privacy1 helpen wij u graag. Verder kunnen wij voor u de implementatie en optimalisatie van OneTrust verzorgen – ongeacht de complexiteit.

Voor elke organisatie vindt het Privacy Management Collectief een oplossing. Heineken, IKEA, imec, het Driestar College en Emil Frey gingen u al voor. Ook u adviseren wij graag over welke tooling het beste past bij uw behoeften en wensen. En vervolgens helpen wij u uiteraard met de implementatie – zónder dat u daar zelf te veel omkijken naar heeft.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bel dan naar +31 (0)85 40 10 968 of vul onderstaand formulier in.

Informatieaanvraag

Ik wil meer weten over: *